måndag 1 april 2013

Rooma 1 - paluu Suomeen

On kulunut viikko siitä, kun palasin Italiasta ja Roomasta takaisin Suomeen ja Joensuuhun. Joensuussa tosin olin vain pari päivää ennen kuin matkasin Sodankylään, jossa kirjoitan tätä tekstiä.

Kokonaisuutena matka oli todellakin opettavainen ja antoisa, mutta myös todella raskas henkisesti ja fyysisesti. Tuli käytyä monessa kirkossa ja käveltyä todella paljon. Sulateltavaa ja mietittävää jäi paljon. Oikeastaan jossain vaiheessa alkoi tulla niin ähky, ettei pystynyt enää vastaanottamaan uusia kokemuksia tai jaksanut havainnoida ympäristöä.

Kamera oli matkalla ahkerassa käytössä ja kuvia tuli noin 1800 eli yli 200 kuvaa päivässä. :) Niissä onkin selvittämistä. Yksi matkalainen epäili, että niiden selvittely on minulla kesken vielä ensi joulunakin. ;D No, tuskin on. Nyt on kuvat jo katsottuna muutamaan kertaan läpi ja lähetettynä muutamia kuvia muille matkalaisille. Kyllä tämä tästä. :) Ongelmaksi muodostunee se, että en enää tai varsinkaan muutaman vuoden päästä muista, mitä mikäkin kuva esittää. Jonkun pitäisi kehittää systeemi, jolla kuviin saisi merkittyä helposti henkilöt ja kohteet. Kaikkia kuvia en kuitenkaan ole lataamassa Facebookiin, jossa saisi kirjoitettua kuvatekstit. Täytyypä kokeilla Google+:n kuvakansioita. :) Ainakin ne näyttävät käteviltä, kun katson muutaman muun matkalaisen tekemiä kansioita.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar